26 February 2012

menang walaupun kalah

salam alayk'





*senyum*


 seminggu ni, rasa nak pakai tshirt-tshirt hasil program yang berlogo lapan tu boleh?


 *senyum sinis*




dan sebenarnya sangat suffer juga bertigaribumeter pada jam 11 pagi. teriknya kepala disalai, kulit memerah, rasa nak pakai dua lapis kasut. panas. eh, itu cuma dunia.



sekian.



Tahniah kepada Mahallah Uthman Ibn Affan & Mahallah Halimatus Sa'adiah untuk University Sport Carnival 2011.


_________


rasanya aku kena berhenti guna kamera orang lain untuk buat video. eh, cakap macam ada duit je. haih.




3 comments:

Aween Md Zahir said...

menang walaupun kalah ?
MENANGgung kekalahan ke ? kuikuikui :)

kau nk angkat kamera baru ke ? untunglaaa ~~

Sidratul Muntaha said...

Halimah pecah rekod boleh kalahkan solehuddin tahun ni.

Tahniah Uthaman.
Tahniah Halimah.

Faaizz d. Zul said...

eleh aween,
macam tak pernah je join sekaki kalau team kita menang walaupun kita tak menyumbang pingat. sumbangan moral tu kan penting walaupun halus. ahaha. XD

fatin.
tahniah semua!