20 April 2012

[PROMO] Dadih Osem; testimoni.

PROMO!


testimoni dari pembeli

1. Haih… tak boleh makan banyak-banyak, nanti jatuh cinta.
2. Kau tahu, mencumbu dadih osem buat aku mind-orgasm.
3. Dadih osem kau ni memang OSEM bro!
4. Eh, RM1 je ke?
5. Kau buat dadih ni dengan cinta ke bro?
6. Peh, kreatif!
7. Sepatutnya dadih ni namanya dadih cinta.
8. Esok aku nak perisa coklat strawberi pulak!
9. Serius Osem!!!
10. Comel. eh ada ke attribut makanan comel?

lagi - klik sini


I. Aku rasa macam nak pergi Jepun cari Doraemon. Pinjam dari dia terowong mengecil fizikal kemudian berbaring memandang langit di atas kapal terbang ni.  *testimoni pelanggan plane replica*

II. Wanginya. Haruman Saudi disulami harum berjenama. Aku nak yang ini. Bau ni, macam candu aku.*testimoni pelanggan perfume*



Esok, SABTU 21 APRIL 2012 ialah hari terakhir untuk ENGINIUS BIZ BAZAAR FAIR 2012.
jemputlah singgah ke gerai kami di KANOPI NOMBO 5 dari FEMALE MOSQUE ENTRANCE.
kami menjual; dadih osem, perfume, jus Abqari penerang hati, mutiara Sabah, minuman, pelbagai jersi(EURO'12), tudung, preloved clothing(sisters). Semuanya dijual dengan "pekerti".

=)








4 comments:

PENCONTENG said...

kenyang mata saya.

:)

Faaizz d. Zul said...

ha, lainkali datanglah merasa.

;p

Aween Md Zahir said...

bagus ! smgt keusahawanan itu ada :)
keep it up bro ~!


p/s : pesta buku pwtc nnt,,pegi tak ?

Faaizz d. Zul said...

Aween;
pergi. cuma tak pasti hari apa.

semalam ada kawan offer utk jaga booth Blue-T Publication time pesta buku tu. tp tulah. belum susun jadual lagi.

;)