18 April 2012

[PROMO] Kanopi nombo 5 dari female entrance

ha? amacam? poster versi pemalas


ready-stock


material: cast iron


yang ni pre-order. harga mereka aku jual RM22(bukan last price)


untuk menjana tabung mendirikan masjid, tabung nak drop subjek tabung masa depan, anda semua boleh bantu aku dengan membeli di gerai kami.

fyi, pembeli pertama replika kapal terbang ini ialah seorang pelajar asing. dia beli model Malaysia Airlines - Hibiscus. Ya, yang warna merah tu. dan dia bukan orang Malaysia pon.

*senyum*

oh ya, disebabkan demand yang tinggi dari kawan-kawan, dadih osem akan dijual seawal Khamis ni. InsyaAllah, aku usahakan. Kalau takde Khamis nanti, datanglah Jumaat.
cewah!

;p


Moh bersama-sama menjadi osem Khamis, Jumaat dan Sabtu tu.





*rasa berani nak tinggalkan barang niaga bila bisnes dekat dengan masjid ni tau*


5 comments:

khairunnisa ♥ said...

salam, macam mana nak beli replika tu? :)

masih jual dadih? rajin2 XD

Faaizz d. Zul said...

khairunnisa;

Waalaikumussalam. replika ni kalau nak beli online ada je kat mudah.my ....

tapi harganya tak tahu pulak berapa. maybe lepas habis jualan di bazar ni, akan jual online jugak lebihan stok yang ada.

*kewangan masih goyang*

MIERA said...

cantik la replika tu.. teringin nak merase dadih.. kalau rajin, InsyaAllah sampai harini.. ohsem~ haha ^^

Umairah. said...

subhanallah, mengkagumkan untuk orang - orang yang berdiri atas kaki sendiri.

siapa tahu, kalau-kalau berlakunya inflasi; insyaAllah tak ada masalah!

baju pun dah boleh jahit sendiri, makanan pun boleh proses sendiri.

Faaizz d. Zul said...

Miera;

baru perasan komen. xdapat la merasa ye. myb akan buat lg time dinner MME tu, maybe. tapi xjanji.

Umairah;
terdesak untuk berdiri sendiri kan motivasi. eheh.

oh, tq untuk komen berperisa inspiring begini.

;)