23 May 2012

MUDS #2 at UPM

ini ialah lanjutan dari siri pertama.
ini cerita kedua.

IIUM X-Team on Malakoff University Duathlon Series MUDS 2012 (UPM)

video



lagi gambar







masa ni, aku tak dapat join. jadi Arip yang tolong rekod dan ambil video guna kamera aku. masa kat UM, aku dengan Bad yang gilir-gilir rekod.

MUDS ni ada tiga siri semuanya. 12hb di UM, 19 hb di UPM dan yang terakhir 26hb di UPNM. Setakat ni, IIUM X-Team di tempat ketiga mengikut kutipan mata.

ini link yang berkenaan.

IIUM X-Team - http://www.facebook.com/groups/310083559028901/
MUDS details - http://www.duathlonseries.com.my/v3/
MUDS results - http://www.duathlonseries.com.my/v3/index.php/result/results-2012
Chanel Youtube aku - http://www.youtube.com/user/faaizzdzul/videos




kepada warga kampus, selamat menduduki peperiksaan!




4 comments:

Husni Fauzi said...

walao~~
exciting nya!

Faaizz d. Zul said...

UIA jugak ke?
jemput join IIUM X-team.

;)

Pejuang Cinta said...

nk join boleh ? tapi kat asasi lagi. hahaha

Faaizz d. Zul said...

boleh je. PJ Gombak bukan jauh mana. biasanya event yang selalu diorang join pon around KL. eg: PJ dawn, Standard chartered, ekiden run etc.

join grup ni - http://www.facebook.com/groups/310083559028901/