14 May 2012

MUDS - UM

video


IIUM X-Team on Malakoff University Duathlon Series MUDS 2012 (UM)

IIUM X-Team - http://www.facebook.com/groups/310083559028901/
MUDS details - http://www.duathlonseries.com.my/v3/
MUDS results - http://www.duathlonseries.com.my/v3/index.php/result/results-2012

lagi gambar...















7 comments:

perindu_خلافة said...

yang berbaju biru tu macam kenal je.. tp dah terlupa nama pulak, huhu >_<

#prgrm berbasikal dari uiamg ke uiamk dec2010

Faaizz d. Zul said...

perindu_خلافة;
itu Nadzeri(Nad). ada diorang cycle dari gombak sampai kuantan. masa tu aku tak dpt join sbb xde kosong.
cambest jgk kalau dpt pergi masa tu.
;)

perindu_خلافة said...

oh ye Nad.. thanx ingatkan~
ada je kosong masa tu, sbb dari 120 orang kuota (gmbk-ktn) hampir 15 orang tarik diri last minute,
mgkn rezeqi kau kat 2nd cycling program pulak kot, dari uiam kuantan ke kelantan, rasanya plan dorang bulan september ni ^_^

# try la usha kat kodek, dia pm rasanya~

Iffah Afeefah said...

ohohoh

layankan je

#anon aka peminat hahaha

Faaizz d. Zul said...

perindu_خلافة;
oh, kisahnya. tapi september adalah period industrial training.
haih; -.-"

Iffah Afeefah;
untunglah... haha.

Mohamad Izwan said...

nape kena login acc google ni.. malasnyer akuu.. mohon tukar segera..hahaha

dah cam pakai stabilizer,motion2 slow nampak main vids.. beli satu cam CST tu weh..tak pn DIY..hehe

Faaizz d. Zul said...

Izwan;
alahai, dah lama tak jenguk benda2 teknikal ni. malas kemain nak tukar tetapan. ahaha...

beli stabilizer? dah mcm beli kamera. nak DIY pon boleh tahan mencabar juga. mohon masa internship dibenar guna pakai peralatan company buat projek DIY. ~.^