15 June 2012

Morib; Mac - April




kenalkan; kawan-kawan aku.







;p




Oh hai, 2:13 - itu aku, ungu.

dan, hai juga untuk Sya'ban.




9 comments:

blog-tips-kurus said...

hidup pakcik! bravo!

*semua poster bahasa asing ke?? ;)

Faaizz d. Zul said...

pakcik tu bukti Malaysia masih berharapan walau dengan ramai ignoren fellow.

*program Green Campaign ni diteruskan di kampus. maka banner(bukan poster)terpaksa diEnglishkan utk jimat kos.

;)

zaCk zaYana -O.O- said...

ehem. bukan pantun tu. itu lebih kepada format syair. sebab a-a-a-a .

just saying. :)

cimöt said...

ohhh.. ruqayyah pon pi el azzhar gop... best an... tempat dia nice..

menarik laa pantun tuan hamba tu.. hahaha

Mawar berduri said...

hehe meriah ^^,

izwanyusof said...

mane aku mane? hahaa

meh blog aku. ada masa kita lepak dataran JB layan steamboat!

Faaizz d. Zul said...

Iza;
oo silap.
kalau syair ye juga eh.
sebenarnya kalau tulis puisi, lebih umum ye dak. kena study ni.

cimot;
best-best, cuma pantai dia tak best sgt. dgr kabo, instructor recreation skill tu staf kat elAzzha ni.

;p

Mawar;
berprogram. macam ni lah.

izwan;
hei, orang2 yg pegang kamera mana dapat airtime selalu. aku pon bbrp saat je. haha.

21hb nanti, steambot on!

dill said...

oh! merindui bas iium. syok ah g khemah. :)

dill.

Faaizz d. Zul said...

seronok.

^.^