03 July 2012

bintang pentas, gemersik alam, dan tentang jiwa.



Biar lebih kick dengan Pendekar Bambu.

polos hitam kelabu berkasut putih.
tampil sangat sederhana.
manis.

Ranap, sudah dapat bintang. hik

terima kasih.

orang yang main lighting pentas ini mungkin seorang artisan. sebab aku macam terlalu asyik dipukul gemerlap bintang moden dihanyut bunyi alam dan suara pio jiwa. heh




link


Fynn Jamal - puisitepijalan.blogspot.com
Tri Hadzir - http://www.facebook.com/trisoundhause
Pendekar Bambu - http://www.facebook.com/pages/Pendekar-Bambu/155318844575991
JOHO - http://joho.my/



6 comments:

Umairah. said...

salam'alayk

selain online, RANAP biasanya dijual di kedai mana? macam dah tak terjumpa.

izwanyusof said...

dari kau angkat LCD gopro baik kau angkat microphone utk remove noise weh.

3p4h said...

Salam bro tqvm sebab upload dan tunaikan amanah ini... Syg kamu lebih.. hehe T_T

p/s: Apa pun aku setuju kata izwan, baik akt external mic utk dptkan audio yg mantop! ;)

To Umairah, kalau tak silap RANAP dah tak keluar dah kot melainkan ada saki baki yang masih available sebabnya selalu Kak Fynn jual waktu ada event.

Fynn Jamal said...

subhanallah.
terima kasih, faiz.

;)

penjajah minda said...

nice.

Faaizz d. Zul said...

Umairah, err, saya tak tau. mungkin terjelas oleh Huzaifah. ada juga sedas dua soalan saya emailkan ke penerbit dan formspring kak fynn.

tunggu update mereka.

Izwan, Huzaifah;
sedang kira-kira bajet dan bar emas untuk digadai. haha.

kak Fynn; terima kasih untuk
"faiz terima kasih, fynn__✯"
moga terus kuat.

*terbangkan doa untuk Juna*

penjajah minda; tq.